3 minutes a day

3 minutes a day

MATT KÖRÖM KÉSZÍTÉSE / HOW TO MAKE MATT NAILS

2015. november 02. - nomi995

Sziasztok!
Ma megmutatom, hogy hogyan tudsz otthon saját magadnak matt körmöket készíteni a kedvenc körömlakkodból.
Hi Everyone!
Today I'm gonna show you how to make matt nails at home with your favourite nailpolish.
mattlakk1.jpg


Én a BrillBird BRUSH&GO gél-lakkját választottam ebben a szuper, lila árnyalatban (GOGL17), amiben azt szeretem, hogy se alap se fedő lakk nem szükséges hozzá, szó szerint csak felviszed és már mehetsz is ;)
Vagyis még nem mehetsz, annyi a dolgod, hogy egy kímélő bufferrel átreszeled a lakk egész felületét és már kész is vagy.
Én a BrillBird kímélő bufferét használtam, olcsón be lehet szerezni 250 Ft-ért. ITT találsz linket hozzá. A következő képeken először láthatjátok a különbséget a már mattított hüvelykujjam és a többi ujjam között, majd a másik képen a végeredményt. Remélem nektek is tetszik és ki fogjátok próbálni :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

I used the BrillBird BRUSH&GO gel-lac in this super, purple shade (GOGL17) and the best thing about it that I literraly just brush and go.
Or I mean I don't go, I have to use a light buffer to file the entire lac and there you go. I used the BrillBird light buffer, which is very cheap, not even 1€ HERE you can check.
In the following pictures, first you can see the difference between my already matted thumb and the other ones, which I haven't done yet. And in the other picture the result. I hope you like it Guys and will do it as well :)

lakkmatt3.jpgmattlakk2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://3minutesaday.blog.hu/api/trackback/id/tr848045748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása